maandag 20 november 2017

Iets minder overprikkeld

Vandaag werd ik mij bewust dat ik de regelgeving uit de Zorg- heel veel noteren- door de jaren heen heb overgenomen. Een agenda, een te doen schrift, een onthoud schrift, kasboek en diverse schriften om van álles in op te schrijven. Bestellingen per internet.En ...de hele bubs móet afgevinkt worden of een goed krulletje van mij krijgen. Ik was het zo gewend. Het was mijn manier. Na mijn pensioen is het erger geworden. Dit buiten dagboeken en blog schrijven om. Hoewel ik graag schrijf heb ik vandaag iets van: help. Want ...bij overprikkeldheid  is het nog heftiger en omdat ik het dán helemaal niet meer kan overzien ga euh ging ik steeds meer lijstjes maken. Vandaag niet! Wel zit ik nu als een idioot bericht na bericht hier te schrijven. Hm🙄🤔


Dus ...ga ik ont-noteren. In mijn Blog schrijven is echt geordend zijn. Oh ja? Yep. Trouwens, de keukenkastjes hangen al tijden niet meer vol briefjes. Het briefje met de tekst: ‘wandelen maakt gezond en gelukkig’ hangt er, mij tergend. Morgen ga ik weer buiten lopen. Oh, wat tandak ik naar wandelen en fietsen.
 Euh ... een aantekening maken dat ik iets over de regelgeving in de Zorg wil schrijven? Ik onthoud het en zal het niet snel vergeten. Trouwens, ik denk dat al die details opschrijven in mijn genen zit. Mijn vader was er écht goed in.


Geen opmerkingen: